Nukeduck, Alphari i Sheriff su novi članovi Origena

Nukeduck, Alphari i Sheriff su novi članovi Origena

Origen je već doveo prva 3 igrača koja će odmah krenuti pripreme za narednu League of Legends LEC sezonu, koja počinje 18. januara.

Bivši toplejner Misfitsa Barnet “Alphari” Moris, bivši midlejner Schalke 04-a Erland “Nukeduke” Holm i ADC Patrik “Sheriff” Jiru će u 2019. godini predstavljati Origen. Još uvek je nepoznato ko će preuzeti uloge junglera i supporta, ali možemo očekivati svakog dana da dobijem zvaničnu potvrdu.

Alphari je bio član Misfitsa od maja 2016. godine, a kao njegov najveći uspeh ostaće četvrtfinale Worlds 2017. godine, turnir na koji ove godine nise uspeo da se kvalifikuje sa ekipom.

Nukeduck se već dugo smatra za jednog od najboljih midlejnera u Evropi, pa je samim tim bio jedan od najzaslužnijih za to što je Schalke završio drugi na Summer splitu u prošloj sezoni. Ipak na kraju Nukeduckova ekipa je poražena od G2-a u Guantletu, pa su propustili šansu da se takmiče na završnom turniru sezone.

Sherif je mladi češki igrač koji je prošle godine nastupao za H2K, ekipu koja je u Summer Splitu završila kao poslednja, pa je ovaj potez ipak malo iznenadio fanove Origena.

Origen se vraća u novom LEC sistemu nakon što su bili van najbolje evropske League of Legends lige godinu dana. Ovoga puta uz podršku Astralisa oni bi mogli da se vrate na vrh same scene.

Related Articles