Cloud 9 pronašao zamenu za Jensena

Cloud 9 pronašao zamenu za Jensena

Danas se pojavile razne informacije u kojima se navodi da američka organizacija pokušava da dovede Jasina “Nisqy” Dincera i da je igrač veoma blizu prelaska u redove Cloud 9-a.

Fanovi Cloud 9-a su postali veoma razočarani kada su saznali da zvezda njihove ekipe Jensen prelazi u rivalsku ekipu Team Liquid, pa je sada posao američke organizacije da dovede igrača koji će moći da pruža partije sličnog kvaliteta. Nisqy je igrač koji se pojavio na velikoj sceni kada je nastupao za Fnatic Akademy tim 2016. godine. Nakon što je uspeo da se kvalifikuje sa tom ekipom za EU LCS, potpisao je ugovor sa američkom organizacijom EvnyUs, gde je godinu dana igrao u NA LCS-u.

Nakon jedne sezone u Severnoj Americi, vraća se u Evropu i potpisuje ugovor sa Splycom. I tokom Spring i Summer splita, Nisqy je pružao i više nego dobre partije, pa je samim tim njegova ekipa oba puta dogurala da plej-ofa, završivši na trećem i čestom mestu. Ipak, oba puta je bio poražen, pa još uvek nije imao šansu da učestvuje na Worldsu, ali to ne bi trebalo da obeshrabi fanove američkog tima da pruže podršku novom igraču.

Da li bi ste vi bili zadovoljni ukoliko Nisqy potpiše ugovor sa Cloud 9-om?

Related Articles