PowerofEvil će biti novi midlejner CLG-a

PowerofEvil će biti novi midlejner CLG-a

Sada već bivši igrač Optic Gaminga midlejner Tristan ”PowerofEvil” Šrage će se pridružiti američkoj organizaciji, a zameniće Čoi-a ”Huhi” Jae-hjuna, dugogodišnjeg člana CLG-a, koji je prešao u redove 100Thievsa.

Ovo će biti prva promena na midlejnu koju pravi CLG još od 2015. godine, pošto je tada Huhi zamenio Pobeltera. Ove promene dolaze nakon što je CLG završio na sedmom i osmom mestu poslednja 2 splita, što je najslabiji plasman ikada za ovu ekipu.

U NA LCS-u timovi mogu imati maksimalno 2 strana igrača(Import Slot), što znači da će PowerofEvil biti jedan od tih igrača. Drugi strani igrač je jungler Kim “Reignover” Jeu-džin, koji nastupa za CLG od novembra 2017. godine.

PowerofEvil, nekada jedan od najboljih igrača EU LCS-a, prošle godine nasupao je za Optic Gaming, koji je završio Spring split na devetom i Summer split na sedmom mestu. Iako nije blistao prošle godine, CLG ga je doveo pored intersovanja FlyQuesta, Fnatica, Splyca i SK Gaminga, a igrač je izrazio želju da ostane u Severnoj Americi.

Optic Gaming će naredne sezone imati cilj da osnuje jedan veoma mlad tim, s obzirom da će imati znatno manji budžet. Glavni razlozi nisu poznati, ali njihova matična kompanija Infinite Esports & Entertainment je u malom finansijskom problemu, pošto su u oktobru otpustili 19 radnika.

CLG još uvek nije zvanično potvrdio ovaj trasnfer, ali možemo očekivati da se ovih dana stavi tačka na isti.

Related Articles