TakeTV organizuje Artifact SeatStory kup

TakeTV organizuje Artifact SeatStory kup

TakeTv je ranije bio organizator veoma popularnog SeatStory kupa, što je do sada bio Hearthstone turnir, ali deseta verzija ovog turnira koja će se održati od 20-22. decembra biće po prvi put domaćin jednog Artifact turnira.

Turnir će se održati za vreme novogodišnjih praznika, a ovo će biti prvi LAN Artifact turnir, i treći constructed turnir. Ove nedelje gledali smo završnicu WePlay-ovog turnira koji iako se igrao onlajn, kasteri su bili u studiju u Kijevu. Što se tiče SeatStory kupa, on će koristiti svoju standardnu kućnu atmosferu u TakeTv studiju koji se nalazi gradu Krefeldu u Nemačkoj.

Ovo takmičenje će takođe imati otvorene kvalifikacije, što će dati svakome šansu da se prijave. Za sada EU kvalifikacije su zakazane za 7. decembar, a NA kvalifikacije će se održati u subotu  8. decembra. nagradni fond ovog turnira iznosiće $10,000, a pored 6 kvalifikanata, 10 igrača će dobiti direktnu pozivnicu, pa možemo da očekujemo da vidimo nekoliko veoma poznatih lica, koja su prešla sa Hearthstone na Artifact.

Related Articles