Ne propustite veliko finale u kojem se sastaju dve najbolje CS:GO ekipe

Ne propustite veliko finale u kojem se sastaju dve najbolje CS:GO ekipe

Ova 2018. godina nam se polako bliži kraju, a što se tiče CS:GO profesionalne scene, ostaće upamćena po dominaciji Astralisa. Oni će danas moći da potvrde svoju dominaciju pobedom nad Liquidom, koji je definitvno zaslužio da bude tu gde jeste. Liquid je ekipa koja je cele godine prikazala u kontinuitetu kvalitetne igre, ali nikako nisu uspeli da dođu do velikih trofeja. Oni će danas imati priliku da pokvare slavlje danske ekipe od 16:00 po našem vremenu i da konačno prekinu loš niz u finalnim mečevima.

Dok je Astralis na ovom turniru neporažen, Liquid ima samo jedan poraz i to naravno od najbolje ekipe na svetu. Liquid je u svim ostalim mečevima bio dominantan, pa će definitvno imati želju da se revanširaju. Pre nedelju dana slavili su na SuperNovi na Malti, tako da je konačno skinuta njihova kletva, kada su u pitanju porazi u finalu.

Pobednik ESL Pro Lige sa sobom poneće $250,000, a Astralis će imati i prednost domaće publike. pošto se mečevi igraju u Odenseu u Danskoj. Ukoliko pogledamo kvote u kladionicama, Astralis je veliki favorit, ali ako neko može da ih savlada, zašto to ne bi bila druga ekipa na svetu? Iako nam ostaje još par turnira do kraja godine, ovo se može nazvati pravom završnicom ove sezone. Takmiče se dve najbolje ekipe na svetu u BO5 duelu, a ovaj meč je mnogo više nego samo borba za novčanu nagradu. Pobedom Team Liquida, dobili bi još jednu ekipu koja bi sledeće godine mogla da ugrozi dominaciju Danaca, dok bi pobeda Astralisa najavila nastavak dominacije.

Meč počinje za par sati, pa nas zanima koju ekipu ćete bodriti u ovom epskom finalu?

Related Articles