Ignar i Odoamne su novi članovi Schalke 04-a

Ignar i Odoamne su novi članovi Schalke 04-a

Nakon što je ovu sezonu proveo u Južnoj Koreji Li “IgNar” Dong-geun se vraća u Evropu, ali ovoga puta će postati novi support igrač Schalke 04-a.

Ignar je četvrti igrač koji se pridružio nemačkom fudbalskom timu, a pored njega u ekipu došli su ADC Elias “Upset” Lip, midlejner Feliks “Abbedagge” Braun, i jungler Jonas “Memento” Elmargiči.

Ignar je svoj debitanstki nastup zabaležio igrajući u LCK ligi, da bi se 2016. godine pridržuio Misfitsima, koji su tada napravili odličan rezultat na Worldsu, završivši među najboljih osam ekipa, a bili su na jedan meč od pobede nad SKTem.

Igran se ipak prošle godine vratio u Južnu Koreju, gde je predstavljao ekipu bbq Olivers. Ipak, oni nisu uspeli da naprave dobre rezultate i nakon veoma loše sezone, završili su kao poslednji na tabeli LCK lige.

On sada postaje član Schalke-a, koji je prošle godine stigao do finala Summer Splita, ali su ipak propustili šansu da se takmiče na Worldsu, s obzirom da su izgubili od G2-a u regionalnim kvalifikacijama.

Oni su promenili ceo sastav u odnosu na prošlu godinu, a u ovom trenutku je upravo potvrđen  dolazak Andreja “Odoamne” Paskua kao novog toplejnera ekipe. Rumun je prošle godine bio član Splyca, a pre toga je 3 godine predstavljao H2K. Sa ovim transferom Schalke je kompletirao svoj novi sastav.

Related Articles