CS:GO – Zeus najavio kraj karijere

CS:GO – Zeus najavio kraj karijere

Nakon što je prošle nedelje legneda Virtus Pro-a Jaroslav ”pashaBiceps” najavio da će završiti svoju profesionalnu CS:GO karijeru, IGL Natus Vincere-a Danilo ”Zeus” Teslenko je takođe izjavio da ima planove da okonča svoju karijeru tokom 2019. godine.

”Kako stoje stvari, plan je da završim svoju karijeru u 2019. godini, najverovatnije pred kraj godine, ali moguće da bude i malo ranije”, izjavio je Zeus.

Svojevremeno je rekao da neće prestati da igra CS:GO dok ne osvoji jedan Mejdžor trofej, koji je uspeo da osvoji 2017. godine, kada je nastupao za Gambit. Za Gambit je nastupao od 12.10.2016 do avgusta prošle godine, a iako je bio član NAVI-a još od davne 2009. godine, može se reći da je njegov najuspešniji period bio baš tada, u tih godinu dana kada nije bio član ukrajinske organizacije. Od njegovog povratka u Navi, ekipa je pružala dosta promenljive. Nekada bi izgledali kao jedna od najboljih ekipa na svetu, da bi samo nedelju dana imali velike padove. Iako su uzeli par trofeja ove godine, nisu uspeli nikako da priprete dominacije Astralisa. Posle Astralisa, koji je trunutno miljama ispred svih, Team Liquid i Navi su ubedljivo na pozicijama 2 i 3. Ipak za igrače poput S1mpla, to nije dovoljno. Zbog toga možemo očekivati da pored Zeus-a, NAVI napravi još neke promene u timu.

Zeus bi tako stavio tačku na karijeru dugu 18 godina. On i dalje vaši za jednog od najiskusnijih igrača na sceni, što bi značilo da ćemo u narednoj godini izgubiti još jednog velikana ove igre.

Related Articles