Complexity dovodi Rickeh-a, yay prebačen na klupu

Complexity dovodi Rickeh-a, yay prebačen na klupu

Kako navodi Dust2.us Rikardo “Rickeh” Malholand bi trebao da napusti Rogue i pređe u redove Complexity-a.

Dvadesetsedmogodišnji Australijanac će u Complexity-u zameniti Džejkoba “yay” Vitakera, koji će zbog loše forme biti prebačen na klupu, nakon što je bio član ovog tima od sredine 2017. godine.

Mnogi izvori su potvrdili da je Rickeh već potpisao ugovor sa američkom organizacijom, samo se čeka još zvanična potvrda, s obizrom da timovi moraju da potvrde svoje sastave do 1. janaura za IEM Mejdžor u Katovicama.

Rickeh se krajem novembra vratio u Australija, da bi rešio probleme sa vizom, a tada je Rogue osgurao svoje učešće u ESL Pro ligi, a za njih je kao izmena tada igrao Uber. Ipak, od tada su igrali sa Jesperom “TENZKI” Plaugmanom, od kojeg se očekuje da se uskoro pridruži ekipi Rogue. Sa njim su obezbedili plasman StarSeries i-League sedmu sezonu, a na kvalifikacija za majnor su završili na 9-12 mestu.

Iako u poslednje vreme Complexity ne beleži najsjajnije rezultate, oni i dalje drže svoje mesto na Mejdžoru u Katovicama, s obzirom da su obzbedili status legende na Faceit Mejdžoru. Direktor firme je izjavio da su probali da dovedu Tarika “tarik” Celika iz MIBR-a, ali da je skoro nemoguće da finaliziraju taj transfer pre kraja ove godine.

Da li vi mislite da je ovo dobar potez za američku organziaciju?

Related Articles