Complexity pravi velike promene u svom CS:GO sastavu

Complexity pravi velike promene u svom CS:GO sastavu

Prošle nedelje američka organizacija je potvrdila da je Džejkob “yay” Vitaker prebačen na klupu i da se očekuje da će Rickeh biti igrač koji će ga zameniti, ali sada je Complexity odlučio da prebaci i Bredlija ”Android” Fodora na klupu.

Očigledno je da organizacija nije zadovoljna rezultatima nakon FACEIT Mejdžora i da žele da naprave velike promene u svom sastavu, kako bi se sledeće godine opet takmičili protiv najboljih. S obzirom da su oni obezbedili učešće na IEM-u u Katovicama, oni moraju potvrditi dvan ova igrača do kraja ove godine.

Direktor ove organizacije Džejson Lejk je napisao da su ovo teške promene, ali one koje ova organzacija mora da napravi.

Kao što smo već pisali, očekuje se da če Rickeh biti jedan od dvojice igrača, ali još uvek nemamo previše informacija o poslednjem članu. Prošle nedelje Džejkob je potvrdio da su razgovorali sa Tarikom ”tarik” Celikom, ali da je gotovo nemoguće da se taj transfer finalizira do kraja godine. Ipak, nakon još jedne promene, ponovo se šuška da tarik može biti baš taj igrač, koji će pojačati redove Complexity-a.


Related Articles