Dota 2 – Tri igrača koja su najviše napredovala tokom 2018. godine

Dota 2 – Tri igrača koja su najviše napredovala tokom 2018. godine

Jedan od najpopularnijih sajtova, koji se bavi pisanjem tekstova o Doti , JoinDota, izdvojio je 3 igrača, koji su najviše napredovala u tekućoj godini.

Ukoliko pogledamo uspehe koje su ostvarili ovi igrači tokom 2018. godine, ova lista nas uopšte ne iznenađuje. Na trećem mestu našao se Izraelac Neta ”33” Šapira, koji je ove godine sjajno nasupao za Optic Gaming, pod vodstvom PPD-a. Samim tim, nije čudan potez što ga je PPD poveo sa sobom u Evropu, da zajedno predstavljaju Nindže u Pidžamama.

Na drugom mestu se nalazi zvezda nove sezone, mladi Poljak Mihal ”Nisha” Jankovski, koji blista od kada je prešao u redove Team Secreta. Retko se dešava da novooformljeni sastavi odmah krenu da igraju na vrhunskom nivou, ali Secret je dovođenjem Nishe postigao baš to.

Na poziciji broj jedan, očekivano se nalazi najveće iznenađenje ovogodišnjeg TI-a, Finac Topias “Topson” Tavitsainen, član OG-a. Veoma retko se dešava da igrači zablistaju na svom prvom Internationalu, ali Topson je to uspeo. Za njega to nije bio samo prvi International, to je bio prvi profesionalni LAN turnir na kojem je on učestvovao. Do tada bio je poznat kao PUB igrač, ali nakon te titule, smatra za jednog od boljih midlejnera na svetu.

Ukoliko želite da pročitate kompletan tekst i da pogledate najbolje poteze ovih momaka, možete uraditi klikom na OVAJ LINK.

Related Articles