HotS: Imperius stigao na PTR, tu je i Spotlight video

HotS: Imperius stigao na PTR, tu je i Spotlight video

Prvi novi heroj u 2019. godini je stigao na test servere i kao što znamo od prošle nedelje, u pitanju je jedan od najviše očekivanih heroja koje je zajednica želela, arhanđel hrabrosti Imperius.

Nakon par dana, stigao nam je i Spotlight video, gde možemo videti sa  kojim magijama je opremljen. Imperius je Bruiser, čija je najveća snaga u 1na1 duelima.

Celestial Charge (Q) je veoma zanimljiv Stun, skillshot koji nabada protivnike na njegovo koplje i nanosi umerenu štetu. Odlično je oružje za inicijaciju, ali se može koristiti i za bekstvo, te za prolaz preko zidova.

Solarion’s Flare (W) je talas vatre koji nanosi 100 damage u liniji, a ako heroji budu pogođeni u sredini, nanosi im se još 50 štete i budu usporeni za 40%.

Na kraju, njegovo Molten Armor (E) je način da preživi, ali i da nanese značajan damage, jer tokom 3 sekunde baca plamenove okolo, praveći na svakih 0.25 sekundi 19 damage, i isto se za toliko leči, duplo protiv heroja.

Njegovi Heroic su posebno zanimljivi. Prvi, Angelic Armaments (R), je ogroman štit, koji ukoliko se ne iskoristi u celosti do isteka, postaje damage skill shot od 6 mačeva koje Imperious baci u željenom pravcu, od kojih svaki radi po 140 damage.

Drugi je u najboljem duhu Imperiusa. Takođe je skillshot, Imperius se zaleti u pravcu strelice i “uhvati za gušu” prvog heroja na kog naleti, vine ga u nebesa sa njim, i vi birate u naredne dve sekunde gde ćete sleteti. Tu gde sletite, stanujete uhvaćenog heroja i nanesete mu solidan damage. Ovo je idealni Heroic ne samo za izolovanje i ubijanje ključnih meta, već se može koristiti i prosto kao oružje za razbijanje formacija protivnika ili “isključivanje” supporta/tenka iz jednačine na kratko, kako bi se neke druge mete lakše ubile.

Osim osnovih osobina, izašli su i svi dostupni Talenti, koje možete pogledati na ovoj stranici.

Related Articles