Ben Brode i njegov novi studio rade na Marvel igri

Ben Brode i njegov novi studio rade na Marvel igri

Nakon što je prošlo skoro godinu dana od osnivanja studija, Ben Brode i njegove nove-stare kolege iz Hearthstone tima, koji sada vode studio Second Dinner, su konačno objavili šta je njihov prvi projekat.

U pitanju je saradnja sa čuvenim Marvelom, i rad na igri u Marvel svetu. Ovo su Brode i ekipa objavili u najnovijem videu koji možete videti ispod, gde ujedno pokazuju i nove prostorije studija, ali i obaveštavaju fanove da su prikupili dovoljno sredstava i da sada mogu da rade i da se šire, ujedno pozivajući zainteresovane da se jave na njihove oglase za posao.

Njihov studio Second Dinner prikupio je 30 miliona dolara investicija, i ono što je posebno zanimljivo, one su stigle ni manje ni više nego od NetEase, poznatog kineskog izdavača koji je već 10 godina partner Blizzarda u Kini, gde ima ekskluzivno pravo da distribuira Blizzard igre i vodi tamošnje Blizzard projekte, a nedavno su bili i predmet kontroverze kod Blizzard fanova zbog Diablo Immortal debakla.

NetEase je nedavno investirao i u Bungie (Kreatori Destiny igara), i to pozamašnih 100 miliona dolara, kako bi pokrenuli rad na potpuno novom  IP (intekeltualna svojina).

Related Articles