Chaos se vraća na Dota 2 scenu, preuzima sastav Pain-a

Chaos se vraća na Dota 2 scenu, preuzima sastav Pain-a

Severnoamerička organizacija Chaos Esports Club preuzela je sastav Pain Gaminga, 3 dana pre početka Mejdžora u Kini. Pravila DPC-a kažu da ekipa ne može menjati regiju ukoliko je već registrovala igrače za Mejdžor, pa će se Chaos i dalje boriti pod brazilskom zastavom.

Omar ‘w33haa’ Alivi i Rasmus ‘MISERY’ Filipsen su 2016. godine završili kao drugi na Internationalu, kada su nastupali za Digital Chaos, ali su se razišli sa organizacijom u aprilu 2017. godine. Od tada svašta se promenilo, a DC je prestao da postoji. Ipak, u junu 2018. godine DC se vraća na scenu, sa novim logom i novim imenom. Oni se sada zovu Chaos Esports Club, pa samim tim w33haa i MISERY će ponovo predstavljati ekipu, sa kojom su nekada ostavrili najveći uspeh. Pored njih trojice za ovu ekipu igraće i 3 momka iz brazila: Danilo “Kingrd” Nasimento, Vilijam”hFn” Medeiros i Otavio “tavo” Gabriel.

Pain Gaming još uvek nije postavio nikakvu izjavu, povodom toga što su sotali bez ekipe. Ovo je druga ekipa koju oni gube za manje od tri meseca, pošto ih je sredinom novembra napustio sastav Pain X. Interesantno je što su se oba tima Pain-a kvalifikovala na Mejdžor u Kini, a da bi ubrzo nakon toga organizacija ostala bez i jednog predstavnika.

Chaos se zvanično vraća na Dota 2 scenu u subotu, 19. januara, kada počinje Mejdžoru u Kini. Pored njih, drugi predstavnik iz Južne Amerike biče Thunder Predator.

Related Articles