Zvezda Team Liquida Miracle propušta Mejdžor u Kini

Zvezda Team Liquida Miracle propušta Mejdžor u Kini

Osvajač Internationala 2017. godine, zvezda Liquida, Amer ”Miracle” Al-Barkakvi će propustiti će Mejdžoru u Čongkingu.

Iako su početne spekulacije bile da igrač propušta ovaj turnir zbog problema sa vizom, čelnici Liquida su brzo demantovali te informacije. Oni su objasnili da će Miracle propustiti turnir zato što ima problem private i lične prirode.

Njega će na ovom turniru zameniti Ču ”Shadow” Zeju, momak koji je 2016. godine osvojio International sa ekipom Wings.Nakon toga nastupao je za ekipu Random i Eclipse, ali je neaktivan od maja prošle godine. On je ovu vest saopštio svojim fanovima preko svog strima, kada je izjavio da neće biti tu neko vreme jer će igrati kao izmena u Liquidu.

Ovo će biti veliki udarac za Liquid, s obzirom da je Miracle jedan od glavnih figura u ovoj ekipi. Oni svkakako dovode igrača koji zna kako da igra na velikim turnirima, ali veliko je pitanje kako će to izgledati, pošto nemaju puno vremena da se uigraju.

Čongking Mejdžor počinje 19. januara, pa će Liquid bez Miracla verovatno ispasti iz liste favorita. Ko je po vama glavni kandidat za osvajanje drugog Mejdžora ove seozne?

Related Articles