CS:GO – Tokom ovog vikenda HLTV je predstavio najbolje igrače iz 2018. godine

CS:GO – Tokom ovog vikenda HLTV je predstavio najbolje igrače iz 2018. godine

U 2018. godini očigledno je bilo koja će se dva igrača naći na TOP 2 mesta svetske rang liste, jedino što nije bilo sigurno, je ko će biti na kojoj poziciji.

Sa jedne strane nalazi se Oleksandr “s1mple” Kostyliev, momak koji svojim individualnim partijama zaslužio jedno od ova 2 mesta. Ako pogledamo sve uspehe koje je napravila ekipa Natus Vincere u 2018. godini, za to je bio zaslužan mladi ukrajinac. Iako je već neko vreme jedan od najboljih igrača na svetu, mnogi smatraju da mu je njegova toksičnost i agresija smetala da se nađe na ovim mestima ranije. Ni jedan igrač u 2018. godini nije beležio toliko pozititvnih individualnih rezultata, ali da li je to bilo dovoljno dap reuzme nagradu za najboljeg igrača na svetu?

Sa druge strane nalazi se Nicolai “dev1ce” Reedtz, momak koji već petu godinu završava na listi TOP 20 igrača na svetu. Polako je postajao sve bolji, da bi mu prošle godine za malo izmakla ova nagrada. Ako pogledamo nastupe njegove ekipe ove godine, tu ne postoji govora o tome ko se nalazi na prvom mestu. Ako pogledamo ko je bio glavni igrač u ovoj fenomenalnoj sezoni Astralisa, to je definitvno bio Device. Osvojio je 7 MVP nagrada u 2018. godini, što je rekord koji će teško iko oboriti u skorije vreme, ali da li je to za njega bilo dovoljno da osvoji ovu ngrad?

Na kraju dugo isčekivane liste, kao pobednik izašao je S1mple, koji iako je osvojio manje trofeja nego danski igrač, njegovi individualni nastupi su bili neverovatni. Ukoliko vas zanima kompletna istorija ova dva igrača irazlog zašto je HLTV odlučio da ih ovako rangira, možete pogeldati na dva linka ispod:

Related Articles