Dota 2 – TNC Predator i još 3 ekipe završavaju svoje učešće u Kini

Dota 2 – TNC Predator i još 3 ekipe završavaju svoje učešće u Kini

Jutros su završena četiri duela donjeg dela žreba na Dota 2 Mejdžoru u Kini, pa će igrači posle par dana igranja, dobiti jedan dan pauze.

Rano ujutru započeo je prvi meč dana i jedini na kojem smo gledali 3 meča. Sastale su se kineska ekipa Vici Gaming i brazliski Chaos. Iako smo u ovom BO3 duelu gledali sva 3 meča, ceo duel ove dve ekipe nije dugo trajao. VG je na kraju slavio rezultatom 2-1, a interesantno je da ni jedan meč nije trajao više od 27 minuta. Vici je opravdao ulogu favorita u ovom duelu, pa će se prekosutra sastati sa Evil Geniusesima.

Drugi meč dana je bio između šampiona TI-a iz 2015. godine, i neiskusne peruanske ekipe Thunder Predator. EG ovde nije smeo da dopusti sebi da potceni protivnika, jer bi bila katastrofa da su ove izgubili. Kao što je bilo i očekivano, oni to nisu dozvolili pa su savladali i poslednju nadu Južne Amerike, rezultatom 2-0.

Fnatic koji je sjajno startovao ovo takmičenje u grupnoj fazi, u gornjem delu žreba poražen je od ekipe EHOME. Da bi se vratili na pobednički put, morali su danas da savladaju ekipu J storm, koja je napravila već jedno iznenađenje kada je izbacila Forward Gaming sa takmičenja. Fnatic je danas ponovo igrao kao i na početku turnira protiv EG-a i Alliance, pa su savladali američki ekipu rezultatom 2-0.

Poslednji meč dana bio je između TNC Predatora i Team Liquida. I jedna i druga ekipa igraju sa izmenom, što je ipak bio mali plus za TNC, s obzirom da se već neko vreme zna da Kuku neće moći da igra u Kini. Iako se spekulisalo da se izmena Liquida, Shadow, razboleo, on je ipak mogao da učestvuje, što je značilo dosta ekipi, da ne bi morali da pronađu još jednog novog igrača. Isksutvo Liquida se ispostavilo kao ključno u ovom uzbudljivom duelu, pa sa na kraju slavili sa 2-0. Oni će se prekosutra sastati sa Fnatic, što može biti jedan veoma uzbudljiv meč.

Related Articles