Saznali smo sve učesnike Mejdžora u Katovicama

Saznali smo sve učesnike Mejdžora u Katovicama

Tokom ovog vikenda završene su sve regionalne kvalifikacije za CS:GO Mejdžor u Katovicama i samim tim sada konačno znamo sve učesnike velikog turnira u februaru.

Što se tiče severnoameričkih kvalifikacija, svoje mesto u Katovicama izborile su ekipe NRG i Furia. NRG je bio veliki favorit u tim kvalifikacijama, dok je mlada brazilska ekipa napravila fino iznenađenje, pa je na kraju i zasluženo dobila čestitke od zvezdve PSŽ-a, Neymara.

Što se tiče Azijskog Majnora, kao dve najbolje ekipe izašle su dve Asutralijske ekipe: Renegades i Greyhound. Za Renegades je ovaj plasman bio očekivan, dok je ekipa Greyhound solidnim nastupom prikazala bolju igru od svojih protivnika.

Nakon odigranih regionalnih kvalifikacija, ostao je još samo da se odigra Plej-in, u kojem se takmiče sve trećeplasirane ekipe. Ovde se možda i dogodilo najveće iznenađenje, s obzirom da ekipe North i EnvyUs nisu uspele da obezbede mesto na Mejdžoru, dok su Winstrike i Vici Gaming izašli kao pobednici.

Za organizaciju kao što je North, ovo će biti jak udarac. Iako su skoro napravili velike promene u ekipi, pa čak na trenutak delovalo kao da im ide bolje, oni su ponovo zaređali par neprihvatljivih rezultata. Nekada velika nada danskog CS:GO-a, Aizy, nastavlja da pruža katastrofalne partije, iako se od njega dosta očekuje, tako da nas ne bi čudilo da ovih dana saznamo da je baš on promenjen.

Sada kada znate kompletnu listu učesnika, ko je po vama glavni favorit za osvajanje Mejdžora u Katovicama.

Related Articles