CS:GO – Rogue dovodi Nika

CS:GO – Rogue dovodi Nika

Ekipa Rogue je danas i zvanično potvrdila da će Nikolaj ”Niko” Kristiansen doći na mesto koje je do sada u toj ekipi ispunjavao Tenzki.

Dvadesetogodišnji Danac je do skoro nastupao za ekipu Optic Gaming, koja ga je skoro zamenila Refrezh-om. Tenzki je takođe kratko nastupao za ekipu koju predvodi njihov sunarodnik MSL. On je došao kao izmena za Rickeh-a, koji je krajem 2018. godine prešao u Complexity.

Rogue je ekipa koja je sa vremena na vreme ume da napravi par solidnih rezultata, ali za njih izgleda da je najveći problem to što ne mogu da zadrže istu petorku duže vreme. Ovaj sastav je prava mešavina iskustva i par potencijalno odličnih igrača. Hiko je igrač, koji je godina igrama na najvišem nivou, dok vodstvo MSL-a može da donese stabilnost u svaku ekipu. Sada je na mlađim zvezdama poput Vice-a, Sick-a i Nika da naprave korak više i pokažu svoj kvalitet.

Njih ćemo prvi put moći da gledamo za par dana kada budu učestvovali na severnoameričkim otvorenim kvalifikacijama za IEM u Sidneju.

Related Articles