FlyQuest nadigrao TSM još jednim bekdorom

FlyQuest nadigrao TSM još jednim bekdorom

Verni LCS fanovi su tokom jučerašnjeg meča između ekipa TSM i FlyQuest sigurno doživeli deža vi. Gejm se završio u potpuno istom stilu kao i u prošlogodišnjem okršaju ove dve ekipe – bekdorovanjem.  FlyQuest je tada bio u konstantnoj prednosti, ali se partija ipak završila neizvesnim bejsrejsom, gde je TSM završio poražen.

No, ove sezone partija je imala sasvim drugačiji tok. Obe ekipe su startovale sporije, monotoniju je razbio džangler Lukas ‘’Santorin’’ Larsen kada je uspeo da obezbedi kil na top lejnu u 2 na 2 situaciji. Osim toga, TSM je imao sasvim solidnu prednost na svim ostalim lejnovima, te je izgledalo da će gejm otići u njihovu korist.

Međutim, partija poprima sasvim drugi smer kada suport FlyQuesta Huan ’’JayJ’’ Gibert baca fenomenalan Ornn ult na bot lejnu, što je obezbedilo dva kila za njihovog AD kerija. TSM je u tom momentu počeo da gubi kontrolu nad mapom, te je njihova prednost polako nestajala. U očajničkom pokušaju da se povrate, TSM odlučuje da uradi Barona i ostavlja otvorenu bazu. Top lejner FlyQuesta Omran ‘’V1per’’ Šura, odlično je procenio situaciju i brže-bolje se zaleteo na protivnički neksus, što je rezultiralo njihovom pobedom.

Related Articles