Hearthstone: Počeo Curse of Hakkar event

Hearthstone: Počeo Curse of Hakkar event

Večeras je na Battle.net servere stigao novi patch koji nam pre svega donosi najavljene nerfove, ali i još par stvari povodom Lunarne nove godine.

Kao login nagradu dobijamo zlatnu Fireworks Tech, jer ipak je proslava kineske nove godine u pitanju, pa je vatromet prikladan.

Osim što možete kupiti 30 packova na popustu, tu je i novi specijalni card back koji se može osvojiti na do sada jedinstven način. Naime, određen broj igrača će sa početkom eventa da bude “zaražen” Hakkarovim prokletstvom i time će dobiti novu pozadinu karata koji možete videti ispod.

Međutim, da bi ovaj card back dobili i ostali igrači, potrebno je da im igrači koji je već imaju prenesu tu zarazu, tako što će igrati partije sa ovim card backom. To može biti bilo kakav duel, od Ranked i Casual, preko Arene i Friendly duela. Potrebno je samo da protivnik ima ovu pozadinu karata u partiji i automatski ga nakon partije dobija i druga strana.

Tako da, kako bi što pre svi dobili ovaj card back, nadamo se da će igrači koji ga već imaju da budu kolegijalni i “zaraze” ostale.

Pored ovog događaja, tu su i specijalni kvestovi koji će nam dati  Gold i Arcane Dust.

Related Articles