Igrači Windiga ostali bez podrške organizacije

Igrači Windiga ostali bez podrške organizacije

Organizacija Windigo, koju su do sada predstavljali igrači iz Bugarske, danas je izjavila da su svi igrači i trener prebačeni na transfer listu.

Kako stvari stoje ekipa koja se nalazi na 26om mestu svetske rang liste, moraće da potraži novu oranizaciju, s obzirom da Windgo očigledno više ne želi da nastavi da ulaže odgovorajuću količinu novca, da bi zadovoljili ambicije svojih igrača. Iako postoji mogućnost da neka druga organizaciju preuzme celu ekipu, veća je verovatnoća da će neki nastaviti sami sovjim putem.

Sjajni mladi igrač i zvezda bugarske CS:GO scene Valentin ”poizon” Vasiljev, objavio je na svom ttviter nalogu da je otvoren da primi ponude od ekipa iz Evrope i Severne Amerike. Momci kao što su bubble i Victor su već dugo igraju na profesionalnoj sceni, ali za sada nikad se nisu oprobali u nekom stranom timom. Poizon, iako je najnovi član ove ekipe, prikizao je vrlo visok nivo igre, pa sada kada imamo nekoliko većih organizacija koje traže noev igrače, ne bi bilo veliko iznenađenje ukoliko baš neka od tih organizacija odkupi ovog igrača. Neretko igrači njegovog kvaliteta moraju da potraže stranu ekipu, s obzirom da je teško očekivati da će ispuniti svoj puni potencijal ukoliko ostane u bugarskom sastavu.

Ovo je relativno čudan potez organizacije, s obzirom da ovi momci imaju zakazano učešće na nekoliko velikih događaju poput WESG 2018 Worlds Finala i ESL Pro Ligu 9. Zbog toga se nadamo da će vlasnik ove ukrajinske organizacije ostaviti bar nekakav komentar povodom ovih događaja.

Ovo nije prvi put da ovi momci imaju problema sa organizacijama, pa ćemo sada morati da sačekamo par dana da vidimo šta će se desiti sa najboljom bugarskom ekipom.

Related Articles