Mousesports menja 2 igrača

Mousesports menja 2 igrača

iNakon serije loših rezultata i nesupeha tokom kvalifikacija za Mejdžor u Katovicama, ekipa Mousesports je odlučila da mora da napravi velike promene, ukoliko žele da se vrate na sam vrh, pa su samtim tim doneli odluku da zamene dva igrača.

Aktivni sastav će ponovo napustiti Martin ”Styko” Styk, koji je već tokom 2018. godine bio izbačen iz sastava, kako bi napravio mesta za Snax-a i ponovo vraćen samo par meseci kasnije. ChrisJ je tokom 2017. godine takođe bio prebačen na klupu na kraći period, ali ovaj put očekujemo da će on zvanično napustiti ovu organziaciju, nakon što se pridružio Mouzu još 2013. godine. Pored njih dvojice, ekipu je napustio i njihov trener lmbt, koji se pridružio nemačkoj organizaciji 2016. godine.

Sada ovaj sastav ostaje samo sa 3 aktivna igrača, pa možemo očekivati da će se oni potruditi što pre da popune svoj sastav. Sva trojica su se našla na listi TOP20 igrača 2018. godine, pa ukoliko se organizacija potrurdi da pronađe adekvatne zamene, ovaj satav bi mogao da bude opasan u nastavku sezone.

Još uvek nema nikakvih spekulacija o potencijalnim pojačanjima, ali kada pogeldamo igrače koji trenutno nemaju ugovor, prvo ko nam pada na pamet je definitvno Karrigan. Bivši IGL bi definitvni mogao da bude sjajno pojačanje za ovaj sastav, s obzirom da ono što njima najviše nedostaje je dobar vođa. Interesantno je da je Tarik takođe slobodan igrač, ali nije sigurno da li on želi da se preseli u Evropu.

Skraćeni sastav Mousesportsa čine:

  • Mika ”Sunny” Kempi
  • Robin ”Ropz” Kol
  • Tomaš ”oskar” Šćasni


Related Articles