Super popularna video igra Apex Legends dobija svoj prvi turnir

Super popularna video igra Apex Legends dobija svoj prvi turnir

Novi Battle Royal koji se pojavio pre samo par dana zadobio je ogromnu popularnost, pa samim tim nije neočkivano da je Twitch već isplanirao da organizuje turnir sa nagradnim fondom od $200,000. Od 12.-19 febraura, održaće se Twitch Rivals turnir, na kojem će se takmičiti 48 najpopularnijih strimera.

Takmičiri će bitri podeljeni u 16 ekipa od po 3 igrača, pa će ekipa sa najviše poena krajem nedelje izaći kao pobednik. Svaki kill će doneti po jedan poen, dok će pobeda doneti 5.

Kao i obično, kada se igra Twitch Rivals, timovi neće igrati jedni protiv drugih, već će svaka ekipa dobiti po četiri sata da zabeleži što veći broj poena na svom serveru. Rangiranje će biti odvojeno za igrače iz Evrope i Severne Amerike.

Ovo će biti prvi takmičarski događaj za ovu, pa iako nije standardni esport format, novčana nagrada je velike i zbog velikog zainteresovanja, verujemo da će privući veliki broj gledalaca, što je na kraju krajeva za njih i najvažnije. Za sada potvđeno je učešće poznatih strimera poput Shrouda i DrDisrespecta.

Related Articles