Sylas se po prvi put pojavio u profesionalnoj partiji u okviru LEC lige

Sylas se po prvi put pojavio u profesionalnoj partiji u okviru LEC lige

Sylas, najsvežiji heroj koji je stigao u League of Legends u prethodnom peču,  prvi put se pojavio na kompetitivnoj sceni juče u meču između ekipa Misfits i Schalke04. Njega je lok inovao za Misfitse veteran evropske scene, top lejner Pol ’’sOAZ’’ Bojer, međutim nije se ispostavio kao odličan izbor.

U lejning fazi Schalke je za nijansu bio lošiji, te su Misfitsi imali blagu prednost u goldu, međutim to se nije odražavalo na top lejn. U kasnijim delovima partije, Sylas jednostavno nije imao dovoljno štete, te je Schalke relativno lako preuzeo vođstvo i praktično pregazio svoje protivnike.

No, ovo ne mora da znači da više nećemo viđati Sylasa u profesionalnim partijama. SOAZ nije uspeo da iznese partiju, ali to nije ništa neuobičajno, jer je lejnovao protiv Jaycea, koji je poznat po izuzetno snažnoj lejning fazi. Schalke je jednostavno nadigrao Misfitse na maltene svakom polju.

Možda ovaj gejm podstakne još neke ekipe da isprobaju tim kompoziciju koja uključuje Sylasa, najviše zbog njegove sposobnosti da ukrade protivničke ultove, što može potencijalno vrlo lako da preokerne neki veći timfajt ili čak i partiju.

Related Articles