eUnited potpisuje trojac Swole Patrola

eUnited potpisuje trojac Swole Patrola

Samo par dana nakon što je ekipa Swole Patrol savldala eUnited u borbi za poslednje preostalo mesto na IEM Sidneju, eUnited je odlučio da preuzme 3 igrača baš iz Swole Patrola.

Iako ovo sve deluje kao jedan običan potez jedne veće organizacije, koja potpisuje igrače iz jedne maje, ovo je nešto što je tema velikih rasprava poslednjih par sati u svetu CS:GO-a. Petorka Swole Patrola je samo par dana ranije ostvarila možda i svoj najveći uspeh, kada su obezbedili plasman na IEM u Sidneju, a sada bih mogli to isto mesto da izgube od ekipe koju su savladali pre neki dan u odlučujućem meču. Ovo sada deluje kao jedna potpuno nefer priča, donekle možemo i razumeti trojac, koji je napustio ekipu, s obzirom da Swag, iz SP-a i dalje imaz baranu učešća na svim Valve turnirima. Samim tim, sa njim nikada ne bi mogli da učestvuju na jednom Major turniru, a to je želja svakog malodg CS:GO igrača.

Iako je Swole Patrol mlada ekipa, koja u poslednje vreme pružal sve bolje nastupe, teško će se povratiti iz ovoga. Činjenica da je swag glavni igrač ove ekipe i da bez njega ne bi napravili ovakve rezutlate, za bivšeg člana čuvene IBP postave, zabrana Valve-a će ostati veliki problem u njegovoj kariejri.

Da bi MarKE, Vanity i Food prešli u eUnited, dazzLe i dapr su morali da napuste organizaciju. Tako da pored ove trojice u sastavu eUnited-a nalaze se još Moose i Cooper(još jedan bivši član Swole Patrola).

Što se tiče učešća na turniru u Sidneju, moraćemo da sačekamo zvanično potvrdu da vidimo da li je Swole Patrol ostao bez svog mesta i da li će baš eUnited preuzeti to mesto.

Related Articles