Poznati LCS kaster izazvan od strane Team Liquida

Poznati LCS kaster izazvan od strane Team Liquida

Team Liquid je ovogodišnju sezonu severnoameričke LCS lige otvorio sa perfektnim skorom od 6 – 0. Čini se da jednostavno ni jedna ekipa ne može da im parira. Složićete se da ova liga možda nije najsjajnija po generalnom kvalitetu, ali ne možemo osporiti uspeh trenutno najboljih.

Riotovi kasteri su toliko impresionirani njihovom igrom, da je Liquid odlučio da izazove hosta Džejms ’’Dash’’ Patersona. Naime Dash će, ukoliko Liquid ostane neporažen do kraja sezone (18 – 0), morati da ofarba kosu u neku šašavu boju. Sve je počelo kada je poznati kaster objavio tvit u kom spominje odličan start Liquida. Organizacija je potom odgovorila na to, upitavši ga da li je voljan da promeni boju kose ukoliko ostanu neporaženi. Dash se u početku nećkao, ali je ostatak ekipe voditelja insistirao na tome da prihvati.

Dash je pritom precizirao i svoje uslove, gde je tražio da nova boja bude odrađena od strane profesionalca, ali i da CEO tima Liquid gostuje kod njega u intervjuu ukoliko izgube partiju. Obe strane su prihvatile uslove, a nama preostaje da vidimo kako će severnoamerička mašina odigrati narednih 12 partija.

Related Articles