v7.40 apdejt donosi velike promene na žičarama i avionima

v7.40 apdejt donosi velike promene na žičarama i avionima

Početak sedme sezone u Fortnite: Battle Royale je za novinu video dolazak aviona, snega i žičara. Dok su igrači bili oduševeljeni snegom i događajima koje je on doneo, isto se nije moglo reći za avione.

Oni su bili meta napada od strane igrača jer su izuzetno izmenili prepoznatljivi gejmplej igre i doveli do takozvane taktike kampovanja u vazduhu sve do poslednjih krugova.

Na svu sreću, ali možda opet kasno, Epic Games nije čekao početak 8. sezone za velike promene već ih uvodi sa dolaskom v7.40 apdejta koji uskoro stiže.

Promene su velike i ogledaju se u tome da avioni više neće moći da prostim letenjem razaraju građevine, što je od velike važnosti, a i žičare su izmenjene na taj način da sada možete lakše da ih koristite, a čak i kad padnete sa njih nećete trpeti fall damage.

Isto tako, bitne promene očekuju i najozloglašenija oružja u igri, pa tako Hand Canon neće više biti prejak za vaše strukture pošto nanosi dosta manje štete, a Rocket Launcher sada ima reload duži za skoro jednu celu sekundu.

Pozdravljamo ove promene baš iz razloga što su preko potrebne igračima i igri, a nadamo se da će Epic pratiti situaciju i blagovremeno ispraviti i ostale probleme.

Related Articles