CS:GO – Srpski dvojac se pridružio engleskoj organizaciji

CS:GO – Srpski dvojac se pridružio engleskoj organizaciji

Engleska organizacija Endpoint, juče je na svom tviter nalogu objavila vest, da će se Aleksa “Impulse” Stankić i Filip “aVN” Belojica pridružiti njihovom timu.

Ova organizacija je pred kraj 2018. godine ostala bez dva igrača. od kojih je jedan Robiin, koji se od pre neki dan pridružio Pronaxu i Znajderu u novoj ekipi. Nakon skoro dva meseca potrage za novim igračima, odlučili su se da dovedu dva momka iz Srbije.

Ova dva momka su zajedno igrali u domaćoj ekipi Squared tokom 2017. godine, da bi nakon toga Impulse prešao u redove Valiance-a. Iako je bio jedan od najboljih igrača tog sastava, u novembru 2018. godine prebačen je na klupu, pošto je Valiance stvorio internacionalni sastav.

”Drago mi je da sam se pridružio ekipi Endpoint. Ovo će biti nešto novo za mene, s obzirom da sam do sada nastupao samo za srpske sastave, ali sam ubeđen da neću imati problema da predvodim ovu ekipu”, izjavio je Impusle, novi AWPer i IGL engleskog sastava.

4. marta igraće zatvorene kvalifikacije za LOOT.BET HotShot Series Sezonu 2, pa ćemo tada imati priliku i da ih gledamo po prvi put.

Related Articles