Prvi detalji o peču 9.5

Prvi detalji o peču 9.5

Riotovi developeri su nam dozvolili da provirimo i vidimo šta nas eventualno čeka u peču 9.5. Aktuelni peč 9.4 je pre pet dana stigao na sve servere, a sa sobom je doneo promene na herojima kojima je bilo potrebno balansiranje. Direktor dizajna Andrej ’’Meddler’’ van Run podelio je deo statistike nakon peča 9.4 i objasnio šta može da nas čeka u narednom, usled poslednjih balans izmena.

’’Peč 9.5 će najverovatnije biti manji. Sadržaće dodatna balansiranja šampiona, a dodatnih promena u mehanici ili sistemima (bounty, krit AD keri ajtemi i slično), najverovatnije neće biti’’, izjavio je Meddler. Dodao je da je trenutni peč u vellikoj meri postigao ono što je bila namera dizajnera, ali da će Riot i dalje motriti na drastičnije promene, kao što je Urgot nerf ili novi Counquerer.

Bitna informacija je da developeri takođe rade i na poboljšanju bounty sistema, ali da veće promene najverovatnije nećemo moći da vidimo pre peča 9.6. Riot je zadovoljan poslednjim balansiranjem i smatra da igra ide u dobrom smeru, te da će peč 9.5 poslužiti za regulisanje manjih problema. Detaljnije o ovome možete pogledati na zvaničnom LoL forumu.

Related Articles

1 Comment