Čak 10 heroja dobija bafove u peču 9.5

Čak 10 heroja dobija bafove u peču 9.5

Juče smo objavili članak o tome šta eventualno možemo da očekujemo u narednom peču 9.5. Danas nam pak stižu nova obaveštenja i detaljnije informacije o tome ko dobija baf, a ko će pasti pod čekić nerfova.

Lider Riotovog balans tima – Ričard ”MapleNectar” Henkel je na svom Tviter nalogu objavio listu izmena koja nas očekuje naredne sedmice. Takođe je izjavio da najverovatnije neće biti nikakvih drugih balansiranja, osim onih sa slike koju je postavio, ali to je ipak Riot Games, koji je poznat po izmenama u 5 do 12.

Dakle, heroji koje očekuje bilo kakav vid bafa jesu: Neeko, Graves, Mundo, Akali, Rakan, Gangplank, Cho’Gath, Tryndamere, Skarner i Jhin, dok se na listi oslabljenih nalaze samo Nunu & Willump i Yorick. U dodatnoj kategoriji koja predstavlja manja prilagođavanja jesu Sylas i Vi.

Što se tiče ajtemizacije, vrlo malo stvari biće promenjeno. Stormrazor sada daje 60 ADa, što je za 5 više nego do sada. Runa na koju su se igrači dosta žalili jeste Conqueror, a bonus šteta koju dobijate sada ide od 2 do 6, u odnosu na prethodnih 2 – 10. Što se tiče Aftershocka, bonus armor i rezistencija na magije sada traju 2.5 sekunde, umesto dosadanšnje 3.

Što se tiče samih bafova i nerfova na herojima, još ne postoji zvanična informacija, ali obavestićemo vas čim se pojave bilo kakvi novi detalji.

Related Articles