LoL: Novi skinovi povodom Cats vs. Dogs događaja

LoL: Novi skinovi povodom Cats vs. Dogs događaja

Ljubitelji životinja koji igrate League of Legends, spremite svoje novačnike. Riot Games je zvanično objavio da dodaje četiri nova skina povodom Cats vs. Dogs događaja ove godine. Šampioni koji će ih dobiti su Fizz, Corki, Rengar i Yorick.

Na strani pasa, Fizz se transformisao u psa koji podseća na koker španijela. Ultimativna magija je sada teniska lopta, a umesto ajkule, pojavljuje se haski. Corki jaše simpatičnog korgija, a baca pseće igračke umesto raketica na ultiju.

Što se tiče protivničke ekipe mačaka, Rengar i Yorick obojica nose jednodelne kostime mačaka. Rengar izgleda manje krvoločno, a u svojoj rikol animaciji pokušava da se smesti u malu kartonsku kutiju, kao i mnoge mačke koje viđamo. Yorickova Dark Procession (W) magija okružuje neprijatelje gomilom plišanih mačaka, što podseća na Crazy Cat Lady skin, koji je komjuniti tražio još 2013. godine.

Ovo je treći put da Riot izbacuje skinove sa ovom tematikom. Prvi put smo dobili Meowkai Maokaia 2016. godine, a naredne je izašao Pugmaw Kog’Maw. Oba skina su izašla povodom 1. aprila. Ovogodišnji skinovi dolazi i sa pregršt simpatičniha hroma, kojima je zaista teško odoleti.

Related Articles