Procurelo je ko će biti peti zlikovac u novoj Hearthstone ekspanziji!

Procurelo je ko će biti peti zlikovac u novoj Hearthstone ekspanziji!

Najava nove Hearthstone ekspanzije nam je iza ćoška i Blizzard nam je najavljuje na do sada neviđen način – tizer trejlerima, gde sa svakim novim trejlerom vidimo povratak nekog od čuvenih Hearthstone zlikovaca koji su bili “glavni” u svojim ekspanzijama.

Do sada smo videli troje, najpre gataru iz Starih Bogova, a zatim nam je sledeći trejler prikazao pohlepnog kralja Kobolda, da bi nam treći od juče otkrio i zlu vešticu iz močvara Witchwooda.U tom trejleru smo i praktično odmah saznali ko će biti četvrti član ekipe, to je dobri stari Dr. Boom, ali ono što je ostala misterija jeste ko se krije iza pete karte.

Neki su mislili da će to biti potpuno novi lik iz ekspanzije koji ih je okupio sve, ali je procurela slika koja nam otkriva da je to ipak jedan naš stari poznanik, zlikovac koga smo jako voleli – Arch-Thief Rafaam!

Kao što možete videti na slici koja je procurela, to je upravo njegov lik koji će promiliti u petom i poslednjem tizeru, i moramo reći da smo zbog toga jako srećni, njegov karakter je bio veoma dopadljiv i upečatljiv kao zlikovac, tako da se radujemo njegovom povratku.

Ako pogledate listu ovih karaktera ispod, videćete da svaki od njih predstavlja po jednu Hearthstone godinu, pa tako mnogi zaključuju da će zapravo čitava ova ekspanzija zapravo predstavljati na neki način proslavu pet godina Hearthstonea i jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati!

Goblins vs Gnomes – Dr. Boom – 2014

The League of Explorers – Archthief Rafaam – 2015

Whispers of the Old Gods – Fortune teller – 2016

Kobolds & Catacombs – King Togwaggle – 2017

The Witchwood – Hagatha the witch – 2018

Related Articles