Red Bull postao zvanični sponzor LEC lige

Red Bull postao zvanični sponzor LEC lige

Ostale je svega još nekoliko nedelja do kraja prolećne sezone LEC lige, a Riot je danas ozvaničio saradnju sa Red Bullom, koji postaje jedan od sponzora. LEC je ove godine okupio nekoliko zvučnih sponzorskih imena na čelu sa kompanijom KIA, sa kojom su u partnerstvu od januara. Od tada, Riot Games je na listu dodao i Shell V-Power, koji je pokrovitelj Baron Power Playa, tokom prenosa mečeva.

Red Bull će postati oficijelni snabdevač energetskih pića za ovogodišnju sezonu LEC lige, a Riot planira da udruži snage sa kompanijom, kako bi promovisali i organizovali kompetitivne League of Legends događaje širom Evrope. Nažalost, još uvek nemamo nikakve detalje o ovim događajima, ali znamo da Red Bull organizuje mnogobrojna esport dešavanja širom sveta. U takva spada i Red Bull Player One, gde smo imali srpskog predstavnika protekle godine.

LEC liga se nastavlja već ovog petka. Kraj regularnog dela sezone je 16. marta, a najboljih šest timova će se plasirati u plej – of. Završnica će kulminirati u Roterdamu, gde ćemo dobiti prvog šampiona LEC lige.

Related Articles