Teemo ponovo dobio izmene na PBE serveru

Teemo ponovo dobio izmene na PBE serveru

Jedan od najpopularnijih, a u isto vreme i najomraženijih heroja u League of Legendsu, dobiće nove promene na PBE serveru. Senior gejm dizajner Riota je prodiskutovao o novinama za Teemoa, na kojima je razvojni tim radio proteklih nekoliko nedelja. Između ostalog, njegove pečurke će raditi manju štetu, ali će moći da odskaču neograničeno.

Njegova nevidljivost je takođe promenjena, te sada može da se steltuje i kada je u pokretu, a neprijatelji će sada moći da ga otkriju ako mu urade štetu. Kada je nevidljiv, Teemo će ostaviti za sobom tragove kretanja, što će protivnicima olakšati da ga pronađu.

Ove novine su nastale usled promena koje je dobio za svoj deseti rođendan, kada su se developeri pozabavili ovim malim vragolanom. Komjuniti nije bio preterano zadovoljan, ali Riotovci smatraju da će upravo ove promene pozitivno uticati na igrače da promene svoj stav.

Kao što se i do sada praktikovalo, promene na PBE serverima nestaće na nekoliko meseci, kako bi se dizajneri pozabavili vizuelnim efektima, pre nego što postanu lajv na svim serverima.

Related Articles