LoL: Bounty sistem napokon popravljen u peču 9.6

LoL: Bounty sistem napokon popravljen u peču 9.6

Svi se slažemo da je League of Legends bounty sistem daleko od savršenog. Mnogim igračima zapravo nije jasno kako funkcioniše, pogotovo kada je upitanju minion bounty, koji pravi dodatnu zabunu. Srećom, Riot će još jednom promeniti način na koji ovaj sistem funkcioniše, a deluje nam da idu u dobrom pravcu. Džošua ’’Jatt’’ Lismen pojasnio je o čemu se radi.

U peču 9.6, minion bounty biće smanjen za 25%. Na primer, igrači trenutno dobijaju 50 golda bounty za svakih 150 koje zarade, a nakon promena, biće potrebno 200 golda. Pored toga, ukoliko izgubite prednost, nestaće i bounty, što je izuzetno bitna izmena. Gold koji se zaradi od suport ajtema, biće sada takođe uračunat.

Nadamo se da da će bounty sistem uz ovaj apdejt biti precizniji, obzirom da se već nedeljama vodi ozbiljan polemika oko ove teme širom League of Legends komnjunitija. Dešavalo da se bounty pojavi na igraču koji je u zaostatku i to čak i u profesionalnim partijama. Igrači su željno iščekivali rešenje, a peč 9.6 ga upravo donosi.  

Related Articles