Stigle velike promene u novom CS:GO peču

Stigle velike promene u novom CS:GO peču

Još pre početka CS:GO Majora u Katovicama, veliki broj igrača zahtevao je da se AUG oslabi na neki način, a pored toga, sinoć smo dobili još neke veoma važne promene.

Pre par meseci promenjen je sistem ekonomije nakon pištolj rundi, a sada je Valve odlučio da stvori potpuno novi sistem. Novi sistem radi tako što nakon izgubljene runde povećava vam se tzv ”loss counter” za jedan, dok kada dobijate runde smanjuje se za jedan, umesto da gubite kompletan ”loss counter” kao što je bilo do sada.

Primer: U situaciji ste sa izgubljene 4+ runde za redom i dobijate $3400. Nakon toga dobijate jednu rundu, pa ponovo gubite. Po starom sistemu, dobili bi samo $1400, dok ćete po novom sistemu dobiti $2900.

Ove promene će znatno promeniti stil igre i veliko je pitanje kako će sada igrači cuvati pare. Očekujemo veći broj agresivnijih rundi, a manji broj pištolja.

AUG je bio glavno oružje tokom Majora u Poljskoj, a od sinoć njegova cena je ponova ona stara. Umesto $3150, koštaće $3300, što jeste mali nerf, ali s obzirom da AUG više nije zaboravljeno oružje, očekujemo da ćemo ga i dalje gledati kako se aktivno koristi.

Pored AUG-a, i M4A1-s je konačno dobio poboljšanje. Ova puška će od sada imati 25 metkova u šaržeru, umesto 20, koliko je imala do sada. Takođe umesto 40 rezervnih metkova, imaće 75.

Igrači koji vole da koriste šotke, biće takođe veoma zadovoljni što je cena sve 3 malo smanjena.

Poslednja bitna promena je, što će od sada biti dodate asistencije igračima, koji uspešno iskoriste fleš granatu.

Ukoliko želite da pročitate sve promene, možete ih pronaći na OVOM LINKU!

Related Articles