SVG odlazi u penziju; Universe i Resolut1on odlaze na pauzu

SVG odlazi u penziju; Universe i Resolut1on odlaze na pauzu

Forward gaming nikako ne uspeva da poveže par dobrih rezultata u tekućoj sezoni, pa je samim tim to i prouzrokovalo da organizacija napravi velike promene.

Ejveri ”SVG” Silvermen je danas odlučio i zvanično da završi svoju Doita 2 karijeru, dok je Universe odlučio da želi da promeni svoju poziciju. Kako je i sam izjavio na svom tviter nalogu, trenutno mu je najzabavnije da igra na poziciji 4 i da mu je želja da na toj poziciji nastavi karijeru. Iako je on za sada samo na klupi Forward Gaminga, videćemo da li će se u budćnosti vratiti, ali kako stoje stvari, DreamLeague je bio njegov poslednji turnir u ovom dresu.

Što se tiče Resolut1ona, on će najverovatnije preskočiti samo sledeći turnir, pa bi trebalo da se vrati pred kvalifikacije za EPICENTER.

Odlaskom ovih igrača, Javar ”YawaR” Hasan će preći sa midlejna na poziciju broj jedan, dok će na njegovo mesto doći Kvin ”CCnC” Kalahan. Na poziciju broj 3 vratiće se bivši član ove ekipe, koji je poslednje viđen kako igra za Flying Penguinse, zajedno sa Envijem, Sneyking. Njemu je ova ekipa poznata, s obzirom da je prethodne godine igrao sa istim momcima u VGJ.Stormu.

Novi support igrač biće mladi Kartik ”Kitrak” Rathi, za kojeg će ovo bita prva prilika da se pokaže na velikoj sceni. Dok je CCnC zvanično potpisao ugovor sa orgnizacijom, Sney i Kitrak su na probnom periodu, pa ćemo uskoro saznati i da li će oni ostati na duže staze.

Ispod možete poslušati zvaničnu izjavu organizacije:

Related Articles