Još jedan set bafova stigao na PBE server

Još jedan set bafova stigao na PBE server

Najnoviji apdejt na PBE serveru donosi nam Galaxy Slayer Zed login screen, ali i nekoliko dodatnih izmena na herojima. Fiorin Bladework (E) ima smanjen AS na 50%, sa prethodnih 75%. Master yi sada može da prolazi kroz junite tokom trajanje Highlander magije (R).

Dore vesti stižu za Morgana mejnove, jer su svi veliki nerfovi koje je juče dobila, vraćeni na prethodno stanje. Nekoliko ajtema koje samo Ornn može da kosristi dobijaju baf – Forgefire Cape, Frozen Fist i Infernal Mask sada pružaju višr armora i MR-a. Poslednja promena ne njegovoj Searing Charge (E) magiji, takođe su uklonjene.

Što se tenkova tiče, Trundleov Pillar of Ice (E) vraćen je u stanje pre izmena, dok je kuldaun na njegovom njegov ultu Subjugate (R) smanjen sa 110/90/70 sekundi na 100/80/60 sekundi. Renekton je dobio bafove na baznom HP-u, kao i na porastu armora i AS-a.  Njegova Cull the Meek (Q) magija dobila je povećani multiplikaciju lečenja na četiri puta, umesto dosadašnja tri.

Ukoliko imate nalog na PBE serveru, savetujemo da isprobate neke od promenjenih šampiona i vidite kako utiču na gejmplej.

Related Articles