Velike izmene na Aatroxovom ultu nas možda očekuju u peču 9.9

Velike izmene na Aatroxovom ultu nas možda očekuju u peču 9.9

Riotov senior gejm dizajner – Jivun ’’Jag’’ Sidu, objavio je potencijalne promene na Aatroxu, koje ćemo videti u peču 9.9. Ove izmene su samo predlozi za sada, obzirom da još nisu stigle na PBE server radi daljeg testiranja.

Većina novina odnosi se na nerfove koje je ovaj heroj dobio nekoliko pečeva ranije. Naime, njegov Umbral Dash (E) dobio je veži ričardž u peču 9.2, a samo dve nedelje kasnije, na istoj magiji je izgubio i drugi deš koji je do tada pružala. Sudeći po Jagovoj ovjavi na Tviteru, Umral Dash će ponovo imati dva čardža i kuldaun između dva deša će bit vraćen na staro.

Riot takođe planira da izmeni Aatroxov ulti – World Ender, kako bi nešto oslabio njegov dajv potencijal. Balans tim razmišlja da ukloni garantovano oživljavanje, tako što bi Aatrox morao da dobije kil dok je World Ender uključen. Kako bi lakše ostvario ovaj preduslov, trajanje ulta je povećano za 5 sekundi, kuldaun na Darkin Blade (Q) magiji se resetuje i dobija još jedan Umbral Dash (E). Vreme kastovanja magije biće smanjeno i davaće fear efekat na jednu sekundu, dodk će lečenje i slow nakon oživaljavanja biti povećani.

Ukolliko se Riot odluči da ode u ovom pravcu, Aatrox apdejt bi trebalo relativno uskoro da se pojavi na PBE serveru.

Related Articles