Globalno finale BLAST Pro Series-a će imati nagradni fond od $500,000

Globalno finale BLAST Pro Series-a će imati nagradni fond od $500,000

RFRSH Entertainment, organizator svih Blast Pro Series turnira, najavio je da će poslednji u ovoj godini biti veći nego svi prethodni, pošto će imati nagradni fond od $500,00.

Za ovu godinu najavljeno je 8 Blast Pro Series turnira, gde će taj osmi, biti globalno finale, na kojem će učestvovati četiri ekipe, sa najviše osvojenih poena na prethodnih 7 turnira. Lokacija za Globalno Finale još uvek nije poznata, ali za sada znamo da će se on održati u decembru.

Takmičenje će se igrati u single-elimination BO3 formatu, gde će pobednik osvojiti $350,000 i titulu BLAST Pro šampiona za 2018. godinu.

Sedam ekipa je potvrđeno za ovu sezonu, a RFRSH Entertainmentj je objavio vest, iz koje saznajemo da će svaka ekipa učestvovati na po 5 takmičenja. To znači da će i Astralis, koji je do sada osvojio najviše trofeja ovog formata, morati da propusti dva turnira.

Počevši od Madrida, svaki Blasr Pro turnir će imati 5 od 7 pomenutih ekipa, i jednog kvalifikanta. Turnir u Madridu organizovaće iberisjke kvalifikacije, na kojim će se takmičiti ekipe poput Movistar Ridersa i Giantsa.

Trenutnu tablu možete pogledati u prilogu ispod:

Večeras počinje program Blast Pro Seriesa u Majamiju, dok će naredna dva biti u Madridu i Los Anđelesu. Za preostala četiri, lokacija nam je jiš uvek nepoznata.

Related Articles