Oslabljeni Renegadesi startuju ESL Pro ligu porazom

Oslabljeni Renegadesi startuju ESL Pro ligu porazom

Prethodnih dana dosta se pričalo o tome što su Renegadesi ostali bez dva ključna igrača pred početak ESL Pro Lige, zbog problema sa vizom. Iako su bili favoriti za prolaz u grupi, gubitak dva igrača će ih možda ipak koštati.

U sinoćnem duelu grupe A, favorizovani Renegades poražen je od eUniteda. U tom duelu videlo se koliko im fale Jkaem i Gratisfaction, ali oni će imati još jednu šansu da osiguraju bar nastavak takmičenja. Prvoplasirana ekipa ide direknto u narednu fazu, dok drugolasirana i trećeplasirana idu u nadigravanje. I dalje su favoriti u deulu sa brazilskom ekipom INTZ, ali ne smeju ih potceniti, jer ih to može koštati daljeg takmičenja.

Što se tiče ostalih rezultata u Severnoj Americi, odigran je još samo jedan duel grupe A, gde je NRG bio bolje od INTZ-a, rezultatom 2-0.

U evropskoj ligi odigrana su takođe samo dva meča. U jednom možemo reći da je Optic iznenadio North, savladavši ih rezultatom 2-1, dok je u drugom, ekipa Mouz očekivano savladala ex-Space Soldierse.

Danas i sutra će se završiti mečevi grupe A, pa tek od 16.4 startuju naredna grupa. Tim formatom odigraće se svi grupni mečevi, pa tek nakon toga sleduje druga faza.

Related Articles