MSI: Yasuo, Evelynn i Talon u poslednjoj partiji za Flash Wolves

MSI: Yasuo, Evelynn i Talon u poslednjoj partiji za Flash Wolves

Možda i najinteresantnija partija dana na Mid Season Invitationalu, odigrala se između dve ekipe koje su izgubile svoju đansu za prolaz u nokaut fazu – tajvanski Flash Wolves i vijetnamski Phong Vu Buffalo. Flash Wolves su podigli publiku na noge, draftujući gotovo solokju šampione – Yasuo na topu, Evelynn u džungli i Talon na midu. Obzirom da ishod partije nije bio bitan ni za jednu od ove dve ekipe, potrudili su se da zabave publiku i gledaoce kod kuće.

First blood dogodio se nekoliko minuta od početka, kada je bot lejn Flash Wolvesa u 2 na 2 borbi uzeo kill nad protivničkim suportom – Paletteom. Ubrzo prave još jedan kil odličnim Death Sentecom nad AD kerijem PVBa – Big Koroom. Bot lejn FWa nastavlja da pritiska i stiče prioritet na botu.

PVB odmah zatim vraća dva kila sa četiri čoveka na bot lejnu. Utom se i njihov top lejner – Zeros, teleportovao na bot, gde su Phong Vu uzeli još tri kila. Samouvereni, kreću na Barona, ali FW ih uspešno zasutavljaju, forisraju timfajt i uzimaju tri kila. Vraćaju se po Barona i uz pojačane kripove, kreću u sidž neprijateljske baze.

Bugijeva Evelynn je proradila u mid gejmu, uahvaljujući kojoj su FW pronalazili pikove svuda po mapi. Uizimaju bot inihib i povlače se nazad u svoju bazu. FW uzima drugog Infernala, dok PVB forsira još jedan timfajt. Wolvesi pronalaze četiri kila, zaleću se u bazu PVBa i završavaju partiju za 30 minuta.

Nažalost, obe ekipe su završile svoje učešće na Mid Season Invitationalu, ali su kroz pet dana grupne faze pokazali da mogu da pariraju i nekim od najboljih ekipa na svetu.

Related Articles