Predstavljene grupe druge faze ESL Pro Lige

Predstavljene grupe druge faze ESL Pro Lige

Pre par nedelja gledali smo prvu fazu ESL Pro Lige, nakon kojih su sve prvoplasirane ekipe obezbedile učešće na završnici, koja će se održati u Monpeljeu. Ekipe, koje su prvu fazu završile na drugom ili trećem mestu, od sutra nastaviće da se takmiče u novooformljenim grupama.

Sastavljene su po dve nove grupe od 4 ekipi i za Evropu i Severnu Ameriku. Dve provplasirane ekipe iz obe evropske grupe, obezbediće učešće u završnici, dok će iz Severne Amerike, samo prvoplasirana ekipa nastaviti dalje.

U evropskoj grupi A, Fnatic je glavni favorit za prolazak, dok će se Helrraisersi, Optic i Aristocrats, verovatno boriti za to drugo mesto. Njihovi mečevi odigraće se od 15-17. maja.

U grupi B, Na’Vi neće smeti sebi da dozvoli kiks, ali takođe neće smeti da potcene North, Heroic i BiG. Oni će svoje mečeve u Lesteru odigrati od 21-23. maja.

U Severnoj Americi dobili smo dve potpune različite grupe. U grupi A nalaze se MIBR, Renegades, Complexity i ISURUS, dok će u grupi B Cloud9 biti izraziti favorit protiv Ghosta, eUnited-a i Infinity-a.

Veliki turnir u Monpeljeu će se održati od 21.-23 juna, a ekipa koje su već obezbedile učešće su: Astralis, Faze, G2, Mousesports, Liquid, NRG, Luminosty i Detona.

Related Articles