Još 3 ekipe obezbedile plasman na EPICETNER u Moskvi

Još 3 ekipe obezbedile plasman na EPICETNER u Moskvi

Team Secret je juče bio prva ekipa, koja je obezbedila plasman na poslednji Dota 2 Major u sezoni, a vrlo brzo nakon toga pridružili su im se Gambit, Forward Gaming i PaiN Gaming. Dok smo očekivali da Secret i Pain budu među prvima, koji osiguraju plasman, Gambit i Forward su ipak velika iznenađenja na početku ovih kvalifikacija.

Sve kvalifikacije kroistile su isti format, kao i u Evropi. Što se tiče CIS regije, Gambit je napravio veliko iznenađenje, s obzirom da se našao na prvoj poziciji iznad Virtus Pro-a. Dve pomenute ekipe, zajedno sa Na’Vijem, delile su prvo mesto sa skorom 6-1, ali nakon tajbrejka, Gambit je potvrdio prvo mesto i plasman na turnir u glavnom gradu Rusije.

Forward je pre ovih kvalifikacija doveo pieliedie-a i postavio ga na poziciju kapitena. Taj potez u ovom trenutku deluje kao da se isplatio, s obzirom da su sa perfektnim skorom od 7-0, zazeli prvu poziciju, koja direktno vodi na Majoru u Moskvi.

U južnoj Americi ništa novo. Pain Gaming je obezbedio učešće na još jednom Majoru, zavšivši na prvom mestu sa skorom 6-1. Ovo je samo još jedan slučaj u kojem su potvrdili svoju dominaciju na ovom kontinentu.

Danas se nastavljaju kvalifikacije u svom pomenutim regijama, pa ćemo za par dana i saznati skoro sve učesnike poslednjeg Dota 2 Majora u tekućoj sezoni.

Related Articles