PraY objavio povratak na profesionalnu scenu

PraY objavio povratak na profesionalnu scenu

Iako se zvnanično povukao sa profesionalne League of Legends scene pre mesec dana, Kim ’’PraY’’ Jong-in, odlučio je da se vrati u KT Rolster na poziciju AD kerija. I dalje se ne zna šta će se desiti sa trenutnim AD kerijima ekipe: Bjun ’’Gango’’ Se-šonom i Jeon ’’Zenit’’ Tae-gvonom. Obojica su deo ovogodišnjeg reformisanog sastava.

Nekadašnji igrač Kingzone DragonX ekipe, PraY je odlučio da pauzira tokom prolećnog dela sezone LCK lige, iako je dobio mnogo ponuda različitih timova, među kojima je i KT Rolster. Ipak, ponovo će zaigrati sa top lejnerom Song ’’Smeb’’ Kjung-hoom i mid lejnerom Gvank ’’Bdd’’ Bo-seongom. PraY i Smeb su bili deo legendarne ekipe ROX Tigers, koja je osvojila LCK titulu i stigla do velikog finala Svetskog prvenstva 2015. godine.

KT Rolster proletos je imao do sada najgoru sezonu u istoriji organizacije, kada u morali da igraju relegacije, nakon što su završili na tek devetoj poziciji. I dalje je nepoznato da li će biti još nekih izmena u sastavu ekipe, pre početka letnje sezone LCK lige, koja počinje 5. juna.

Related Articles