Stiže još jedan set Wukong izmena

Stiže još jedan set Wukong izmena

Riotovo direktor dizajna – Andrej ’’Meddler’’ van Run, otkrio je novi set Wukong izmena. One se većinom tiču njegovih Q i W magija, ali i njegovog ulta. Pre nedelju dana, Meddler je najavio da će Monkey King dobiti set promena, kako bi korisnije naglasio elemente njegovog gejmpleja.

Naglašeno je da većina njih neće biti u igri u skorije vreme i da njegov kompletan kit i dalje zahteva još dosta testiranja. Njegov Q sada leči i daje bonus štetu. Magija sada ima AD skejling, iako radi Magic štetu, dok se bazna šteta smanjila sa 20 – 100 na 20 – 80.

Njegova W magija se najviše izmenila, te sada stvara klona koji može da napda neprijatelje. Wukong sada dešuje za kratku distancu i može da pređe preko tanjih zidova. Iluzija koji stvori takođe može da dovije AS baf od E magije, kao i auto attack baf sa pasivnog Q magije.

Što se tiče ulta, njegov kuldaun počinje odmah kada se baci, kako bi mogao da se ukombinuje sa recimo Presence of Mind runom. Ult može da se otkaže ponovnim pritiskom na R. Ove izmene biće dostupne na PBE serveru tri nedelje, pre nego što budu uklonjene.

Related Articles