Griffin: ”Ne možemo da dočekamo Worlds 2019 i da igramo protiv G2 Esportsa”

Griffin: ”Ne možemo da dočekamo Worlds 2019 i da igramo protiv G2 Esportsa”

Griffin je oduševio League of Legends zajednicu proteklih nekoliko sezone, kada su uspeli da stignu do vrha LCK lige, nakon što su kao novajlije stigli iz Challengera. Iako ove godine nisu uspeli da se kvalifikuju na Mid Season Invitational, njihova petorka je imala svašta da kaže od novim šampionima, ekipi G2 Esports.

Njihov sastav je odgovarao na pitanja koja su im fanovi postzavili na Redditu, gde su mnogi tražili njihovo mišljenje o petorci G2 Esportsa. Njihov top lejner Sword je rekao da su izuzetno fleksibilni, dok je džangler Tarzan izjavio da je svaki igrač njihove ekipe apsolutno fanatstičan.

’’Mislim da su ekipa koja zna kako da igra u zavisnosti od toga koliko su trenutno snažni. Bilo je veoma inspirativno gledati ih’’, rekao je mid lejner Griffina Chovy. Jedno od pitanja bilo je upućeno celom sastavu, a glasilo je: Kada biste mogli da birate jednog igrača protiv koga biste igrali na svom lejnu, ko bi to bio? Griffinovi momci su odabrali odgovarajuće lejnere iz ekipe G2.

Jasno je da je G2 jedna od najboljih ekipa na svetu, ali ukoliko Griffin želi da se sastane sa njima, moraće da se plasiraju na ovogodišnje Svetsko prvenstvo. Pre toga, svoje mesto ćemorati da izbore u regionalnoj LCK ligi, gde ih čekaju velikani poput SK Telecoma T1 i Kingzone DragonX.

Related Articles