5 najgorih skinova u Overwatch

5 najgorih skinova u Overwatch

Overwatch je jedna od onih igara koja obiluje raznoraznim skinovima za svoje heroje, a njihova ponuda raste sa svakim apdejtom i događajem koji zadesi igru, i neretko se desi da pojedini heroji dobiju i po nekoliko skinova za kratko vreme. Sad, među tim skinovima se nalaze neki stvarno fantastični koji fanovi moraju imati, pa se zato čak i prodaju nalozi za po nekoliko stotina dolara, dok sa druge strane imamo one koje bismo želeli da ih nikada nismo ni videli. Ovaj tekst je upravo tome posvećen, najgorim mogućim skinovima koje je Blizzard iznedrio u poslednje tri godine postojanja Overwatcha.

 

Lightning Tracer

Žuta boja i nije nešto primamljiva i nije baš neka od dominantnih u Overwatch univerzumu, pa zato gomila fanova igre sa gađenjem gleda na Lightning Tracer skin koji ovu junakinju pretvara i u plavušu, a i naočare koje nosi izgledaju kao da su joj zalepljenje na lice.

Lightning Tracer
 

Cyborg 76

Ovaj skin vojnika 76 pretvara u pravog kiborga sa odlično izbalansiranim bojama koje su dominantne u oznaci igre, ali ono zbog čega ovaj skin ne možemo da zamislimo, je to što on miljenog vojnika čini potpuno ćelavim. Ne znamo da li je negde zapisano pravilo da kiborzi moraju biti ćelavi, a čak iako postoji takvo pravilo, zašto onda ne nosi kacigu.

Cyborg ćelavko

Cybergoth Zarya

Gomila stvari ne valja sa ovim Zarya skinom, počevši od samog naziva, kao i od činjenice da je malo toga odrađeno po pitanju dizajna, već delovi odela obojeni u crno. Ovaj skin ne nudi niša zanimvljivo. Kosa ove heroine može biti neki plus, ali se Blizzard uopšte ne trudi da joj donese neki zanimljiviji skin.

Zarya goth

Jazzy Lucio

Jazzy Lucio skin u Overwatch donosi prefinjeniji izgled za ovog heroja i daje mu dodatni šarm koji nije falio ni pre, ali ono što je užasno u ovom slučaju je muzika koja je prateći deo skinova ovog šampiona. Umesto standardnih, sa ovim skinom čujete gomilu truba koje umeju da postanu jako iritantne nakon nekog vremena, ako ne i na samom početku.

Doomfist Irin

Doomfiste je imao svoje epske skinove koji su oduševili igrače, ali Iris skin je nekako skroz odbojan i smeta očima sa tom dominantnom zelenom bojom. Takođe je dosadno i to što je skin samo prebojen drugom bojom i nema nekih drugih detalja. Ovaj skin je trebalo da bude odlična Tekken referenca, ali je top skroz u senci užasnog izgleda.

Zeleni doomfist

Nismo hteli da prikažemo previše skinova kako se ne biste dodatno razočarali, već smo listu zaustavili na broju 5. Kako se vama čine ovi skinovi? Da li zaslužuju oznaku najgorih, ili se vama pak dopadaju? Recite nam u komentarima.

Related Articles