Procureo prvi snimak za Dota Underlords

Procureo prvi snimak za Dota Underlords

Dota Auto Chess je mod za Dotu 2, koji je početkom godine postao svetski hit. Od tada i sami developeri moda su kreirali verziju igre, koja je dostupna na IoS i Android platformama, ali takođe i Valve je najavio da će napraviti sopstvenu, posebnu igru, koja će se zvati Dota Underlords. Iako je to relativno nova vest, u procurelom klipu možemo videti da je Valve dosta radio na novom naslovu, pa nam sada samo ostaje da se nadamo da neće završiti kao Artifact. Čak je i sam RIOT najavio da će napraviti svoje izdanje Dota Šaha.

Na redditu se sinoć pojavio desetominutni klip, koji je trenutno obrisan sa svih izvora. Ipak, videli smo dovoljno da bi stvorili neku ideju o tome kako će to sve izgledati. Pri samom ulazu u tzv. beta verziju igre, sačekao nas je tekst, na kojem je pisalo ”Welcome to the Beta Season of Dota Underlords. With every new season, the selection of Underlords, heroes, synergies and items will change”.  Pored toga, isti reddit user naveo je da su heroji i bonusi gotovo identični kao i sam mod u njihovoj igri, osim Sniper i Gyro, kojima je perk ipak malo promenjen.

S obzirom da nismo uspeli da pronađemo pun klip, postavićemo sliku, iz koje će to moći da vidite, kako će sve to izgledati i da ćemo uglavnom dobiti samo poboljšanu i lepšu verziju popularnog moda. To će naravno omogućiti lakši pristup igračima, koji nisu zainteresovani za Dotu i uz to će Valve-u definitvno biti lakše da balansira sam Šah. Takođe, nije nerelano da već pri samom izlasku budu najavljeni i profesionalni turniri.

Related Articles