Dota Underlods – Nerfovani Drow i BKB. Stigli ključevi za drugare

Dota Underlods – Nerfovani Drow i BKB. Stigli ključevi za drugare

Dota Underlord se na Steamu pojavio 13. juna za sve koji su kupili Battle Pass, ali od danas, svi korisnici istog, dobili su još 3 ključa, koje će moći da podele drugarima. Takođe, 5 dana igranja nove verzija Auto Šaha, bilo je dovoljno da shvatimo da se neke sinergije i alijanse ipak prejake.

S obzirom da su Drow Ranger i Hunter Alijansa ipak bili malo prejaki, oni su zvanično prve žrtve, koje će pretrpeti nerfove u ovoj igri. Drow je iskočila kao ubedljivo najjača tier 1 figura, dok bi sa 3 ili 6 Huntera jednostavno radila previše štete.

  • Od sada njena Aura će davati +10/+20/+30 Attack Speeda svim saveznicima u radijusu od jednog polja.
  • Hunterima je povećana šansa za dodatni napad sa 15%/25% na 25%/35%, ali zato će umesto dva dodatna napada imati samo 1.
  • Poslednji bitan nerf dobio je jedan Item- BKB, koji više neće imati permanentni Magic Immunity, već će trajati 7 sekundi.

Odmah se video napredak u igri, pošto je Hunterima smanjem procenat pobede za 4%, što znači da su i dalje jaki, ali ne prejaki.

Naravno, to nisu bile jedine promene, već jedini nerfovi. Nekoliko heroja moralo je da dobije bafove, a uz to dobili smo i par bug popravki. Omniknight, Ogre i Abbadon su dobili mala poboljšanja, što znači da ćemo polako sve više viđati potpuno različite kombinacije.

Ukoliko želite da pročitate kompletnu listu promena, posetite ovaj LINK.

Related Articles